Ingatlanajánló

2021.09.25. 19:58

Gyerekkorunk varázsa: eladó egy törökszentmiklósi, igazi retro ház!

Bár esélyes, hogy az új tulajdonosok kifestik és átbútorozzák a 84 nm-es, 22,9 millióért kínált ingatlant, a napfényes, vidám fotókat elnézve nekünk így is tökéletesen megfelelne a ház. Minimum egy jó kis nosztalgiázásra...

Szoljon.hu

Az ingatlan hasznos alapterülete 84 nm, elosztását tekintve 2+1 szoba, konyha, étkező, közlekedő, fürdőszoba és szeparált mellékhelyiségből áll. A tégla falazatú ház 1980-as évek elején épült és szerkezetileg kiváló állapotban van. A felépítmény egy 1544 nm-es telken fekszik, amelyen még található egy nyári konyha illetve egy 14 nm-es szerelő aknával felszerelt garázs is. Az összközműves ingatlan fűtéséről gáz-konvektorok gondoskodnak de, igény szerint vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható a fűtés.

A telek illetve a ház is szép rendezett állapotú, igény szerint egy tisztasági festés után költözhető. A ház nyílászárói fa szerkezetűek, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Az ingatlan lokációja kiváló mivel üzletek, bevásárlóközpontok séta távolságra találhatóak. A ház közvetlen környezet rendezett a környéken élők egytől-egyig kedvesek, segítőkészek.[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!