Jászszentandrás / Ingatlanajánló

2021.10.16. 19:58

Lélegzetelállító nádtetős ház eladó egy fővárosi garzon áráért!

Jászszentandrás talán nem a „bulinegyed”, de hogy a most következő, 83 négyzetméteres, mindössze 35 millióért kínált ingatlan tulajdonjoga kapcsán mi táncra perdülnénk, az is biztos! Nézzen be a hét ingatlanába és ha teheti, csapjon le a szépségre!

Szoljon.hu

“A földszinten található két szoba, mindkettő parkettás és régi antikbútokkal van berendezve ugyanúgy, mint a ház többi helyisége is. A kisebbik szobából nyílik egy fürdőszoba, ami zuhanyfülkés, és csempézett, járólapos burkolatot kapott, a lenti részen kapott még helyet az egyik konyha, ahol egy igazán szép faragott konyhaszekrény található. A ház felső szintjén található egy amerikai konyhás nappali, ami laminált parkettás és szintén értékes szép antik bútorokkal van hangulatossá téve, innen nyílik két hálószoba stílusos berendezésével, és a fürdőszoba, ami csempézett, járólapos, és zuhanyzóval van szerelve [...]

A vételár részét képezi a teljes berendezés, bútorzat (kivéve a faliórákat és a földszinten található 4 darab széket), a tanyához végig műút vezet, amit a téli időszakban időjárás függvényében takarít a közútkezelő. Az udvarban és a környékben lévő rengeteg növény és egy kerti tó gondoskodik a nyugalmat árasztó hangulatról. A 3 kilométerre található termálfürdőben igazán jó kikapcsolódást találnak a gyógyulni vágyók illetve az élményfürdőzést kedvelők [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!