Ingatlanajánló

2021.09.11. 19:58

Luxus otthon és családos paradicsom Vezsenyben!

200 nm-es, minden igényt kielégítő, minimalista stílusban épült családi házat kínálnak eladásra Vezsenyben. A gigantikus telek és a szellős otthon még egy pandémiás időszakban is elégnek tűnik. Sőt, ide akár az egész osztályt át lehet hívni játszani! Tiszapart, megújuló energia, luxus, sok-sok fotón!

Szoljon.hu

 

“Luxus ingatlan a vidéki nyugalomban! [...] Eladóvá vált ez a minden igényt kielégítő igényesen felépített újszerű családi ház. Az álomház minden részlete egyedileg tervezett, jól átgondolt és praktikus, a kert mesébe illő szépségű. A főépület mellett egy teljesen felszerelt vendégház várja családtagjait, barátait. A hatalmas pázsitfűvel borított kertben gyermekeinek önálló játszótere, kerti kuckója, külön birodalma lehet. A nyári konyhában (mely az ingatlan harmadik konyhája) kemencében sütheti a saját készítésű kenyerét, vagy akár egészben malacot, vadhúsokat.

A kerti fedett pavilonból távcsővel figyelheti a természetet, miközben dézsa fürdőzik a család, vagy szaunáznak a barátok. A terület gazdag madárvilággal rendelkezik, a környék fölött védett ritka fajok, pl. rendszeresem sasok köröznek a magasban. A Tisza egy ugrásnyira van a háztól, komppal átkelhet a túloldali szabadstrandra. A falut a Tiszaparton 17km festői szépségű gáton vezető út veszi körül, mely kiváló lehetőség kerékpározáshoz, nagyobb sétákhoz.[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!