Ingatlanajánló

2021.10.02. 19:58

Nyers tégla és elegáns gerenda: egy szolnoki szépség képei!

Csodás, 230 nm-es otthon keresi új tulajdonosait. Olyan embereket, akik szeretik a föld elemeket és nem akarják elfedni egy ház izgalmas szerkezetét. Reméljük, hogy a 110 millióért kínált ház megőrzi majd eredeti jellegét, de persze minden új ötletben lehet valami jó…!

Szoljon.hu

“ A szolnoki családi ház jellemzői: Kertváros-Kertvárosi városrész, a Holt-Tiszától 50 méterre, 978 m2-es telek, 1/1-es tulajdonrész, zsákutca utolsó háza, átmenő forgalom nincsen, csendes-nyugodt környezet, nettó 224 m2-es lakótér, 15 m2 fűtött előterasz/télikert, 37 m2-es hátsó terasz, nettó 87 m2-es gazdasági épület, mely egy dupla garázsból, illetve 4 helyiségből áll, külön fűtött jacuzzis épület, építés éve: 2003, felújítás éve: 2019

[...] a lakótér egy 46 m2-es nappaliból, 41 m2-es konyhából, 4 szobából, előszobából, 2 fürdőszobából + külön WC-ből, kazánházból, gardrobból és egy folyosóból áll. A nappaliban a tégla-fa hatás mellett üvegszálas tapéta van belülről, ugyanez az üvegszálas tapéta van a folyosón-konyhában (mosható-festhető prémium tapéta) a szobák laminált padlósak a többi helyiség kerámia burkolatú, minden helyiség külön nyílik, tágas-világos terek jellemzik hatalmas üvegfelülettel a ház végében található konyha és hálószoba közvetlenül külön-külön nyílik a hátsó teraszra [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!