Moziba be!

2017.08.10. 06:00

Leütötték Nagy Ferót a Pappa Pia forgatásán

A civakodásnak majdnem rossz vége lett.

Nagy Feró nem arról híres, hogy megtorpan, ha valakivel szembe kell szállnia, ezt pedig a Pappa Pia forgatásán is megmutatta, amikor Mózes Andrással, a Pappa Pia egyik fiatal főszereplőjével csapott össze. A civakodásnak pedig majdnem rossz vége lett, Ferót leütötték és egy hajszálon múlt, hogy vérző fejjel nem kellett otthagynia a forgatást már az első napon.

Nagy Feró az első napját töltötte a Pappa Pia forgatásán, ekkor forgatott először Szabó Kimmel Tamással (Tomi) és Mózes Andrással (Tibó). A két fiú éppen egy vitás jelenetet játszott el, amihez Nagy Ferónak (Papi) is volt egy pár szava.

Ahogyan Mózes András visszaemlékszik: „Az első napom. Első nagyjátékfilmem. Az ember ilyenkor izgatott, kíváncsi, tombol benne az adrenalin. A jelenet instrukciója az volt, hogy Tomit úgy fogadom, hogy egy vasszékkel megpróbálom lecsapni, de a nagyapja, Papi ezt megakadályozza. Feró mondta, hogy nyugodjak meg, majd elkapja a szék felém eső lábait. Már jó néhányszor felvettük, és csak azt a kritikát kaptam, hogy nem teljesen hiteles, mert a végén látszik, hogy megállítom a széket, és ettől nincs lendülete. Hiába vettük újra és újra, még mindig látszódott, hogy ösztönből visszafogom. Megelégeltem a dolgot, és felszívtam magamat. Hatalmasat lendítettem a széken, és a végét sem spóroltam el. Éreztem hogy megáll szék, de valami nincs rendben. Tomi a szék mögül nézte Ferót, aztán rám, és azt mondta „ajjaj”.”

Ahogyan András meséli, tapintani lehetett a levegőt: a szék mögé nézett, majd látta, hogy a „széklábak folytatása Feró álla volt”. Magyarán a zenész az arcával tompította az ütést. Feró állából folyt a vér és csak a véletlenen múlt, hogy nem a szemét vagy a fogát hagyta ott.

Végül nem kellett mentőt hívni, Feró hősiesen letörölte a vért, és a forgatás ment tovább. Az eredményt pedig augusztus 15-től mindenki megnézheti a mozikban!

Feró állta a sarat, nem adta fel

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!