celebek küzdenek majd

2017.12.18. 15:56

Kiderült, ki lesz a Honfoglaló műsorvezetője

A Duna tévén december 25-én debütáló, a népszerű internetes játékra épülő vetélkedő rutinos házigazdát kap.

Mióta ősszel a közmédia bejelentette, hogy képernyőre viszi az egyik legnépszerűbb hazai internetes játékot, rögtön elindultak a találgatások, vajon ki vezetheti majd show-t. Bár azóta több tévés neve is felmerült, ma egyszer és mindenkorra vége lett a találgatásoknak Kiderült ugyanis, hogy a vetélkedő házigazdája nem más lesz, mint Szente Vajk – olvasható a Médiaklikken.

A színész neve sokaknak ismerős lehet, hiszen – más produkciók mellett – hatodik éve ő vezeti a Magyarország, szeretlek! című vetélkedőt is a Dunán.

A karácsony első napján, december 25-én 19:30-kor induló Honfoglalóhoz Szente Vajkot személyes élmények is fűzik, hiszen elmondása szerint nagyon sokat Honfoglalózott. Szerinte ez egy igazi családi játék, ami persze egyedül is remek szórakozás, de akkor a legjobb, ha összejön a család, és közösen tudnak játszani, együtt próbálják megfejteni a kérdéseket.

A műsorvezető azt is elárulta, a játék során mi volt taktikája:

„Az én stratégiám a könyörtelenség volt, nagyon szerettem elfoglalni egész Magyarországot. Persze ez igazán az ismeretlen ellenfelekkel szemben működött, mikor például édesapám ellen játszottam, nem volt szívem rátámadni a várára.”

-mesélte Szente Vajk.

Borítókép: Médiaklikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!