sokan aggódnak érte

2018.02.04. 22:20

Kórházba került Mészöly Kálmán

A Vasas és a magyar labdarúgó válogatott legendás labdarúgója és edzője vasárnap, otthonában lett rosszul.

Budapest, 2018. január 11. Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, edző, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, az MLSZ-életműdíjasa az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Sokan aggódnak a 76 éves Szőke Szikláért, hiszen az utóbbi időben többször is egészségi problémáiról szóltak a hírek. A mostani értesülést a Blikknek Mészöly fia is megerősítette:

„Sajnos valóban nincs jól az édesapám, s jelenleg kórházban van egy vírusos megbetegedés miatt. Bízunk benne, hogy hamarosan jobban lesz és felépül, egyelőre bővebb információval nem tudok szolgálni az állapotával kapcsolatban. Reméljük a legjobbakat”

– árulta el a lapnak a sportoló idősebbik fia, ifjabb Mészöly Kálmán (52).

A lap felidézi, hogy a 61-szeres válogatott focistát korábban prosztataproblémákkal kezelték, és akkor azt nyilatkozta: jól van, nincs semmilyen szövődmény, nem igazak azok a hírek, amelyek szerint súlyosabb betegsége van.

Mészöly hosszú szünetet követően januárban, az Év sportolója gálán jelent meg először a nagy nyilvánosság előtt, ahol a Magyar Labdarúgó Szövetség életműdíját átvéve meghatottan köszönte meg az elismerést.

„Megvagyok, nem hagyom el magamat, továbbra is bejárok a szövetségbe, mert szívügyem a hazai futball”

– mondta akkor a legenda.

Most a sporttársak mellett az egész ország szorít neki és reméli, mielőbb jobban lesz.

Borítókép: Mészöly Kálmán az Év sportolója gálán idén januárban. MTI /Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!