Ismét kvízmesternek áll

2019.04.09. 10:03

Stohl András: az egész életem játék

A bank műsorvezetőjeként láthatják viszont a nézők Bu­cit.

Budapest, 2019. január 4. Stohl András Kasimir szerepében Ödön von Horváth Kasimir és Karoline címû népszínmûvének próbáján a Centrál Színházban 2019. január 4-én. A mûvet Alföldi Róbert rendezésében 2019. január 6-án mutatják be. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Bár magát nem tartja kvízmesternek, de csatornája, a TV2 azonnal őt választotta leg­újabb vetélkedőjének házigazdájává – írja a Borsonline.

Ismét kvízmesternek áll a TV2-n Stohl András. A Piramis után egy új, hazai fejlesztésű kvízshow, A bank műsorvezetőjeként láthatják viszont a nézők Bu­cit április 23-tól.

A bank egy sokkal dinamikusabb műsor, mint A Piramis, és

itt inkább a játékon, a tudáson van a hangsúly.

Éppen emiatt egy picit talán izgalmasabb feladat is volt – mondja Stohl, hozzátéve, hogy A bankban is saját magát adja majd.

A bankban minden kicsit koncentráltabb, hiszen a műsor első blokkjában, a párbajnál egy kicsit szigorúbb vagyok, de utána amikor már a két játékos játszik, megy a sztorizgatás, és a végén, amikor a legnagyobb a tét, muszáj megint kicsit komolyodni, mert sok pénzről van szó. Jó volt ezt a műsort csinálni, kommunikálni a játékosokkal, miközben én ma­gam is játszom – fejti ki a színész, majd elárulja: gyerekkora óta imádja a vetélkedőket.

Az egész életem játék, hiszen színész vagyok.

Nagyon bírom a kvízműsorokat, gyerekkoromban apukámmal is ezeket néztem a tévé előtt. Viszont a való életben semmi olyat nem játszom, amit nem tudok befolyásolni.

Hat kérdés hat perc alatt

A bank első részében két páros párbajozik egymással, és az kerül a második fordulóba, aki négy kérdés után a nagyobb összeget gyűjti össze. A műsor második részében a tudás és a szerencse vív közelharcot az idővel, hiszen hat kérdést kell hat perc alatt sikeresen megválaszolni az akár 60 millió forintos nyereményért.

Az egyik játékos ezért kvízkérdésekre válaszol, míg a másik a páncélteremben nyitogat trezorokat, amik összege jó válasz esetén a nyereményhez adódik, míg rossz esetén levonódik belőle. A mindent eldöntő kérdésnél pedig a pár mindkét tagjának külön-külön is jól kell válaszolnia, hogy az addig gyűjtött pénzt hazavihessék.

Borítókép: Stohl András Kasimir szerepében Ödön von Horváth Kasimir és Karoline című népszínművének próbáján a Centrál Színházban 2019. január 4-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!