Rumbarumbamm

2020.12.10. 14:06

Az elsőkönyves íróval, Benedek Ágotával jön Till Attila a Propagandában

Az e heti Propagandában Tilla beszélgetőpartnere Benedek Ágota lesz. A fiatal forgatókönyvíró még a tavaszi karantén időszak alatt kezdte el írni karantén blogját, amelyből egy sikeres könyv született: Rumbarumbamm.

Tilla csütörtökön egy különleges adással várja a nézőket, a Propaganda 2020-as őszi-téli sorozatának záróepizódjában.

A műsorvezető rendkívül impozáns helyszínen készített az elbűvölő Benedek Ágotával interjút, akinek sajátos humorral és őszinteséggel megírt kötetét a kritika és az olvasóközönség a járványidőszak nagy könyvslágereként ünnepli.

Ágota és Tilla a szinte majdnem teljesen kiürült budapesti szállodában végigjátsszák Ágota egy napját, a testedzésektől, az étkezéseken át az esti szórakozásig és a nézők közben részletesen megtudhatják, hogyan telt a karanténban töltött hatvanöt nap.

A Pulitzer díjas Propaganda 18 év alatt több száz fontos, érdekes és kíváncsi embert mutatott be a nézőknek a kultúra minden szférájából, mindig olyanokat, akikre itt és most érdemes odafigyelni. Tilla és a Propaganda jövőre ebben a szellemben folytatja.

 

A műsor új arculatát László Péter drónpilóta, és az Airplan stúdió készíti. A Propaganda a VOLVO és a MOL támogatásával jön létre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!