fájdalmas

2020.12.20. 18:50

Dráma: Fűtés és áram nélkül él Jolly apja

Nagykátán tengeti mindennapjait Tarcsi Sándor, aki alkalmi munkákból igyekszik fenntartani magát, de egy korábbi balesete és az ital iránti szenvedélye miatt az élete kisiklott.

Forrás: Ripost

Jolly édesapját jól ismerik a környéken, hiszen évek óta él a Pest megyei település határában álló aprócska vályogházában. A helyiek dolgos emberként ismerik, de nem titkolják, a férfinak komoly alkoholproblémái vannak, ami miatt az évek során egyre lejjebb és lejjebb csúszott.

Ma már sem villany, sem fűtés nincs a házában.

Amikor a Ripost ott járt, Sanyi bácsi éppen nem volt otthon, de az egyik ismerőse útba igazította munkatársunkat, így hamar megtalálták egy közeli háznál, ahová aznapra dolgozni hívták.

Fotó: Ripost

 

„Én vagyok Jolly édesapja!”- köszöntött minket már messziről Sanyi bácsi, aki azonnal elkomorult, amikor meghallotta, hogy éppen az énekeshez fűződő viszonyáról kérdezzük, hiszen saját bevallása szerint egy éve egyáltalán nem találkozott a hírességgel.

„Az idejét sem tudom, mikor láttam Jollyt utoljára. Megvan annak már egy éve is. Nem látogat engem, de nem neheztelek rá, hiszen tudom, hogy haragszik, amiért iszom.

Persze jól jönne a segítsége, hiszen valóban nincs már se villanyom, se fűtésem a kisházamban” – tárta szét a karját az idős férfi, aki találkozásunkkor józan volt. Sanyi bácsi arra kérte lapunkat, hadd üzenjen az énekesnek rajtunk keresztül, majd könnyeivel küzdve belekezdett mondandójába.

Fotó: Ripost

„Bárcsak meglátogatna a fiam! Nagyon szeretném, ha legalább karácsonykor eljönne!

Ha ezt megteszi, ígérem, újra elvonóra megyek és leteszem az italt” – fogadkozott Jolly édesapja, aki nem tagadja, gyakran kicsordul a könnye, ha fiára gondol. „Minden áldott nap eszembe jut a fiam, és ha csak tehetem, meghallgatom a dalait is. Ha hallom énekelni, elsírom magam, mert annyira hiányzik nekem. Ha beszélnek vele, mondják meg, hogy millió puszit küldök neki!” – üzente Tarcsi Sándor.

Fotó: Dombóvári Tamás / Bors

A Ripost megkereste a mulatóssztárt, aki szerint semmi akadálya annak, hogy édesapja felvegye vele a kapcsolatot.

„Nem értem ezt az egészet! Szerintem ezt nem a médián keresztül kell intéznünk. Apám tudja a számomat, bármikor felveheti velem a kapcsolatot”

- mondta indulatosan Jolly, majd bontotta a vonalat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!