vallomás

2020.12.14. 11:30

Gelencsér Timi végre elárulta, milyen viszonyban van táncos partnerével

Megannyi mélységet és magasságot élt át az elmúlt hetekben a Dancing with the Stars győztes párosa! Gelencsér Timi és Hegyes Berci szavaival élve: életük legmeghatározóbb pillanatait kapták a műsortól.

Forrás: tv2

Zokogva omlottak egymás karjaiba az eredményhirdetéskor a Dancing with the Stars első évadának győztesei, Gelencsér Timi és Hegyes Berci! A nézők tíz héten keresztül kísérhették figyelemmel a szédületes show-t, amiben 12 híresség, köztük egy világsztár, Gabriela Spanic mutathatta meg, mit tud a táncparketten. Nos, a nézők döntöttek, így a legvégén a magyar szépségkirálynő és profi partnere emelhette magasba a trófeát. A páros mozgalmas időszakot tudhat maga mögött. A Ripostnak elmondták, hogy az elmúlt hetek során voltak mélypontok, de mindvégig a végső cél, a győzelem lebegett a szemük előtt.

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

 

„A covidos hetem utáni időszakban nagyon rövid időnk volt a felkészülésekre. Két-három nap alatt kellett összeraknunk a koreográfiát, és nekem precízen megtanulni a lépéseket. Ez nagyon kimerítő volt, de egy percre sem adtuk fel, mentünk tovább. Azt hiszem, ez volt a legnehezebb, de emiatt vicces élményekkel is gazdagodtunk.

Most már bevallhatom, az is megesett, hogy csak szusszanni ültünk le a próbán, és közben elaludtunk”

– emlékezett vissza a Ripostnak nevetve Timi, aki mondhatni a testi épségét sem féltve vetette bele magát a produkciókba.

A műsor alatt számos fájdalmas sérülést szerzett, de ezt egyáltalán nem bánja.

„Ugyan a ruhától nem látszik, de Timin rengeteg zöld-lila folt van: az oldalán, a fenekén, a térdén, a sípcsontján és még sorolhatnám. A tánc ilyen, a padlót kell használni, és sokszor megesnek apróbb hibák. Van, hogy kicsit odaütjük magunkat, de ez a tánc velejárója”

– fogalmazott Berci.

„A fájdalom elmúlik, de a dicsőség örök” – fűzte hozzá rögtön Timi, miközben partnere kedvesen megpuszilta a vállát.

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

Nos, a páros le sem tagadhatná, mennyire szeretik egymást. Ám a pletykák, miszerint szerelem szövődött közöttük, a rajongóik nagy bánatára csupán a képzelet szüleményei voltak.

„Nekem egy olyan lányt adott ez a műsor, akire mindig számíthatok majd, és sokat jelent ez nagyon nekem” – tisztázta kapcsolatukat Berci. „Hálás vagyok Berciért, hiszen kaptam egy barátot. Hálás vagyok neki, amiért általa megtanultam tízféle táncot. Ez egy óriási élmény nekem. Arról nem is beszélve, hogy olyan élménnyel gazdagodtunk, ami biztosan kihatással lesz az életünkre” – zárta Timi.

Megélte a nőiességét

Gelencsér Timi nem titkolta, bár szépségversenyt is nyert, komoly önbizalomhiánnyal küzdött.

„A tánc kihoz belőlem valami olyat, hogy abban a pillanatban nem kell gátlásokkal élnem. Tekerhetem úgy a csípőmet, ahogyan akarom, ha megköveteli a koreográfia és nem kell ráfeszülnöm semmire. Azt gondolom, ha bárki is úgy érzi, nincs elég önbizalma, menjen el táncolni” – mondta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!