tragédia

2020.12.23. 21:30

Gyerekek találtak rá Krisztián holttestére: hónapok óta feküdt a hipermarket mögött

Tizenhárom éves kamaszok találtak rá egy kisgyerekes családapa holttestére Veszprémben. S. Krisztiánnak még októberben, rejtélyes körülmények között veszett nyoma.

Forrás: Shutterstock

Hónapokig a poklok poklát járta S. Krisztián családja, annak a 24 éves veszprémi apának a hozzátartozói, akinek több mint két hónapja, titokzatos körülmények között veszett nyoma.

A férfit nem csak a barátok és a család, de a rendőrség is kereste, azonban a na­pokban minden reménynek bú­csút mondhattak, ugyanis a Deltahírek megtudta: egy férfi holttestét találták meg egy Veszprém-közeli erdőben, akiről hamarosan kiderült, hogy nem más, mint a fiatal, sokak által keresett édesapa. Úgy tudni, hogy a testre egy hipermarket mögötti erdős részen bukkantak rá arra sétáló 13 éves fiúk, a riadt srácok pedig azonnal riasztották a zsarukat.

A holttest szörnyű állapotban volt. A rendőrség kezdetben ezért azt sem tudta pontosan, hogy a halálesettel kapcsolatban felmerülhetett-e az idegenkezűség gyanúja, azonban az első vizsgálatok azt mutatják: nem történt bűncselekmény.

A férfi ismerőseit sokkolták a hírek:

Krisztián – vagy ahogy becenevén hívták, Bubu – nagyon jó ember volt, egyszerűen el sem tudjuk képzelni, hogy mi történhetett vele – mondta a Borsnak a férfi egyik ismerőse.

Hozzátették, hogy a férfinak két gyereke is van, egy kislány és egy kisfiú, akiket nagyon szeretett.

Hallottuk, hogy nem történt bűncselekmény, de egyszerűen nem értjük, hogy miért dobta vol­na el magától az életét, na­gyon szerette a gyerekeit. Nem tudjuk elhinni, hogy öngyilkosságot követett volna el, és magára hagyta volna a kicsiket. Úgy gondoljuk, hogy itt csakis egy szörnyű és végzetes baleset történhetett – szögezték le a szomorú ismerősök.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja tovább az ügyet.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!