megható

2020.12.23. 15:37

Leírhatatlan az öröm! A 6 éves Balázs karácsonyi kívánságát teljesítették a tűzoltók (videó)

A kisfiú rajong a lánglovagokért. A gyerekszobája is tele van tűzoltó játékokkal. Élete legszebb napja volt Balázskának, amikor a tűzoltók nemrég meglátogatták füzesgyarmati otthonában.

Forrás: BM

Köleséri Balázs még csak hatéves, de már pontosan tudja, hogy tűzoltó szeretne lenni. Rajong mindenért, ami a tűzoltókkal kapcsolatos. A szobája tele van relikviákkal, még egy igazi tűzcsap és poroltó is akad. Balázska december elején gondolt egy merészet és édesanyja segítségével elküldte a rajzait a katasztrófavédelem főigazgatójának abban a reményben, hogy kap választ.

Óriási volt a meglepetés, amikor hétfőn a tűzoltók szirénázva érkeztek hozzá és nemcsak választ, de egy különleges ajándékcsomagot is kapott – írja a Ripost.

„Leírhatatlan a boldogság, amit akkor láttunk az arcán, és amit az egész családunk érzett. Még mindig a történtek hatása alatt vagyunk, hiszen megvalósult egy álom, Balázs álma. Este többször elmondta, anya ez volt a világon a legjobb nap”

– mondott köszönetet a katasztrófavédelem munkatársainak a meghatódott édesanya.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!