Ország-világ

2020.12.21. 15:29

Tragédia: torkán akadt a kiflicsücsök, a pékség előtt halt meg egy magyar férfi

Összeesett és meghalt szombat délután egy középkorú férfi egy, a Teleki téren lévő pékség előtt Budapesten.

Forrás: Ripost

Megdöbbentő történet jutott a ripost birtokába: megfulladhatott egy kiflivégtől egy hatvanas férfi szombaton délután Budapesten, a Teleki téren, egy pékség előtt.

„Én csak annyit láttam, hogy szirénázva jön a mentő, majd egy földön fekvő emberhez rohannak a kocsiból, és szinte egyből elkezdik pumpálni a mellkasát. Előtte még egy rendőr is a segítségére sietett, nem tudom, hogy ő erre járőrözött-e éppen vagy őt is riasztották” – mondta el a helyszínen a lapnak vasárnap reggel a Teleki téri piac egyik biztonsági őre.

Az esetet szintén elég közelről látta egy hajléktalan férfi, aki alátámasztotta, hogy a hatvanas áldozat éppen a pékségből lépett ki, és kiflit evett, amikor rosszul lett, és összeesett.

„Mintha látásból ismertem volna őt, de nem voltam benne biztos. Borzasztó volt látni, ahogy küzdenek érte, de sajnos nem tudták megmenteni. Az egyik mentőst megkérdeztem, mi lelte. Ő azt mondta, hogy sajnos már találkozott a férfival, nem először kellett újraéleszteni, rossz lehetett a szíve. Én viszont úgy láttam, hogy inkább fuldokolt, levegőért kapkodott. Hogy szívrohamot kapott-e, vagy megfulladt? Ki tudja. De nagyon sokáig küzdöttek érte” – mesélte lapunknak.

A közeli üzletek dolgozói magát az esetet nem látták, de azt már igen, amikor a rendőrség is a helyszínre érkezett és elparavánozták a férfit. Ekkor – szerintük – már nem élhetett.

A lap megkereste az ORFK-t, akik annyit közöltek: közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az ügyet, vagyis bűncselekmény nem történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!