Bulvár-celeb

2021.04.26. 18:48

Kipakolt az Exatlon sztárja – kőkeményen nekiment Buzás Dórinak

A kezdeti szimpátia hamar a múlté lett a pár hete érkezett Fülöp Marci és a kezdő csapattag Dóri között. A pénzügyi asszisztens hisztis viselkedését egyre nehezebben viseli mindenki, az esztergályos a Borsnak őszintén elmondta véleményét.

Forrás: TV2

Szinte tapintható a feszültség a Kihívók két játékosa, Buzás Dóri és Fülöp Marci között. A kékek egyik legjobban dobó női versenyzője nem tud veszíteni, nehezen kezeli a kritikát, amivel már többször kiborította csapattársait. Herczeg-Kiss Bálinték már nem tudják hogyan reagálják le hisztijeit, ezért a legtöbbször csak hallgatnak. A pár hete érkezett Fülöp Marci viszont már nem tesz lakatot a szájára, ha Dóriról van szó – írja a Bors.

Úgy tekint az Exatlonra, mintha az lenne az élete

– kezdte a Borsnak Marci. – Akármilyen inger, ami az általa elképzelteket felborítja, az megviseli őt, ez a pályán is kijött. Szerintem Dóri a lány hét miatt is feszült volt, de ő ezt negatív kritikaként élte meg, nem igazán értem, hogy miért, de valószínűleg más a felfogásunk. Ha az ember egy tényt közöl, azt nem kell felvenni, és erre fogni a pályán történt kudarcot.

A kékek kigyúrt játékosát a sértődött Dóri, Viktorral együtt számon is kérte, mert szerinte a háta mögött kibeszélték.

Dóri egy nehéz eset, nagyon szenzitív személyiség pedig egy ilyen társaságon belül tudni kell fokozottan alkalmazkodni

Bármilyen problémád van a másikkal, nem szabad neki teret engedni. Mindenkire hatással van egy ilyen konfliktus. Nyilván már régóta játékban van, de nem szabad hagynunk, hogy megragadjanak bennünk ezek a tüskék. Szerintem gond és óvodai szint, ha nem lehet megfogalmazni egy kritikát, mert nem is vita, hanem sértődés lesz belőle, amivel nehéz mit kezdeni – sommázta Marci.

A csapat már nehezen viseli, hogy Dóri ennyire érzékeny
Fotó: TV2

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!