Bulvár-celeb

2021.05.21. 16:51

Bodrogi Gyula: „Nem hagyom, hogy ez megtörjön…”

Halálhírét keltették a napokban Bodrogi Gyulának is. A színész mélységesen felháborodott, és nem érti, kinek áll ez a szándékában.

Forrás: Origo

Sokan megijedtek, amikor meglátták a Bodrogi Gyula fekete-fehér képével illusztrált cikket, amely azt állította, hogy a színész tragikus hirtelenséggel elhunyt – írja a life.hu.

„Most érkezett!!! Gyász: Felfoghatatlan tragédia! Gyászba borult Magyarország! – Elhunyt Bodrogi Gyula...„ –állt a cikkben.

A sztár aggódva hívták ismerősei, de szerencsére megnyugodhattak, Bodrogi Gyula remek egészségnek örvend.

„Biztos vagyok benne, hogy épeszű ember nem talál ki ilyet, és elképzelni sem tudom, hogy mi volt ezzel a szándéka. A rosszindulat számomra teljesen érthetetlen, de nem hagyom, hogy megtörjön egy ilyen álhír. Főleg azért, mert ahogyan a mondás tartja: akinek halálhírét keltik, az sokáig fog élni. Szerencsére makkegészséges vagyok, ezt üzenem annak is, aki szerint már nem élek. Egyet ígérhetek: ha meghalok, szólni fogok” – mondta a Blikknek a színész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!