Bulvár-celeb

2021.05.07. 10:55

Fekete Dávid felesége nem bírja tovább – végleges döntést hozott

Megelégelte a sok botrányt Fekete Dávid felesége, és végleges döntésre szánta rá magát: elválik az egykori megasztárostól.

Forrás: Instagram

Tovább dagad a botrány az énekes körül, nem rég többen előálltak azzal, hogy több tízmillió forinttal megkárosította őket a sztár. Az ügy odáig fajult, hogy Fekete Dávidnál a napokban házkutatást tartott a rendőrség, majd őrizetbe vették.

Azóta elrendelték letartóztatását, 30 napig őrizetben marad. Sikkasztással és csalással gyanúsítják, több mint százmillió forintos tartozása van.

Feleségének is úgy tűnik, elege lett a botrányokból, a háromgyerekes anyuka bejelentette, hogy elválik tőle. Az asszony jelenleg is a szüleinél lakik, és arra is felkészült, hogy egyedül kell nevelnie az ikreket, ha Dávid börtönbe kerül. Az énekes felesége kizárólagos felügyeleti jogot is kért a gyerekekre – derült ki a TV2 Tények Plusz ma esti adásának ajánlójából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!