Bulvár-celeb

2021.05.06. 05:45

Őrizetbe vették Fekete Dávidot – ez a rendőrök gyanúja

Hétfőn reggel a rendőrség – házkutatást követően – őrizetbe vette Fekete Dávid énekest.

Forrás: Instagram

A ReflektorOnline adta hírül Fekete Dávid ügyének újabb fejleményét egy családi informátorra hivatkozva. Az egykor a Megasztárban feltűnt énekes károsultjai sorra kerülnek elő, országszerte egyre többen szeretnék visszakapni a pénzüket az énekestől.

Fekete Dávid korábban maga ismerte el, hogy „súlyos százmilliókkal” tartozik, de állítása szerint tartozásainak oka, hogy rossz üzleti döntéseket hozott.

A lap úgy tudja, hogy az énekest a felesége is feljelentette – írja a Bors.

Az énekes felesége nem kívánt nyilatkozni az ügyben arra hivatkozott, hogy nem szeretné a nyomozati szakaszban a hatóságok munkáját nehezíteni.

Regina ügyvédje a lap kérdésére megerősítette a feljelentés tényét, azonban ennek a büntető ügynek a részleteiről egyelőre nem áll módomban nyilatkozni- mondta röviden Pikali Petra ügyvéd.

„Letartóztatását indítványozták a nyomozók annak a 35 éves győri autókereskedőnek, aki mintegy két évre visszamenően jelentős összegekkel több embert károsíthatott meg. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett sikkasztás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőeljárásban 2021. május 4-én őrizetbe vettek egy ismert győri férfit.

A rendelkezésre álló adatok alapján a fiatalember gépjárművek adásvételével foglalkozott, azonban több autótulajdonost károsított meg azzal, hogy a gépkocsik eladását követően azok ellenértékét nem fizette ki.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították, és az otthonában kutatást tartottak” olvasható a police.hu oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!