Bulvár-celeb

2021.06.27. 12:57

Büntetésből hagyta a forró kocsiban a 6 éves lányát egy anyuka

A tűző napon, egy váci parkolóban hagyta a kocsiban a lányát egy anyuka, mert előtte összevesztek. Kiskorú veszélyeztetése bűntettével gyanúsították meg.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Az ügy érdekessége, hogy a történtekről a rendőrség úgy szerzett tudomást, hogy egy járókelő közzétett egy videófelvételt az esetről a közösségi oldalán. Ez aztán nagyon gyorsan széles körben elterjedt, a rendőrség is felfigyelt rá.

A felvétel és az egyéb beszerzett adatok alapján a rendőrök azonosították a jármű tulajdonosát. A 41 éves asszonyt 2021. június 23-án délelőtt kiskorú veszélyeztetése bűntettével gyanúsították meg, tekintettel arra, hogy 12 nappal korábban egy váci hipermarket parkolójában leparkolva, bezárt kocsijában magára hagyta 6 éves kislányát. A jármű egy árnyék nélküli, napsütötte parkolóhelyen állt akkor, amikor a kinti hőmérséklet legalább 25,5 °C volt – írja a police.hu.

Az anyuka elismerte, hogy valóban egyedül hagyta gyermekét, elmondása szerint előzőleg összevitatkoztak, lánya duzzogott és nem akart vele menni egy üzletbe, erre adott neki egy fél literes ásványvizet, rázárta a kocsit és ott hagyta, hogy gondolkodjon el.

Úgy érezte, mivel csak 5-10 percet akart az üzletben tölteni, ez nem probléma, de belátta már, hogy hibázott.

A váci rendőrök kiskorú veszélyeztetése bűntettével gyanúsították meg azt a 41 éves nőt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!