Bulvár-celeb

2021.07.25. 07:50

Bódi Sylvinek halálközeli élménye volt – rettegett a fulladástól, megtörtént a legrosszabb

Bódi Sylvi köztudottan a szörfözés szerelmese, ám évekkel ezelőtt szinte rettegett a fulladástól, és még a fejét se merte beletenni a vízbe.

Forrás: Instagram

Azért vonzott ez a sport, mert volt egy félelmem: rettegtem a fulladástól. Ezt szerettem volna leküzdeni, mert nem jó, ha az ember a félelmei miatt korlátozott életet él. Még vízbe sem szerettem bedugni a fejemet, és nem mertem lemerülni. Ennek a legyőzése volt a fő motivációm – kezdte az egykori szépségkirálynő a Hot! Magazinnak.

Bódi Sylvi már 12 éve szörföl, de még mindig nem érzi magát igazán jó hullámlovasnak. Ám mégis rengeteget köszönhet ennek a sportnak, hiszen legnagyobb félelmét sikerült általa maga mögött hagynia.

„Átéltem halálközeli élményeket. Volt, hogy a hullám nagyon odavágott a korallzátonyhoz, megsérültem, nem kaptam levegőt, és ki kellett menteni. Amitől féltem, azzal szembesültem is, de valahogy mindent túléltem.

Mindemellett időközben ez az egész egy olyan csodálatos szerelemmé változott, amire előtte sose gondoltam volna. Ezért érdemes legyőzni a korlátainkat. Sokszor egy olyan dolog, amitől rettegsz vagy tartasz, az vezet egy ilyen óriási szenvedélyhez„ – mondta a lapnak Bódi Sylvi.

Címkék#bódi sylvi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!