Ország-világ

2021.08.27. 11:39

A kórházból üzent Rubint Réka: így van most Schobert Norbert

Friss hírek Schobert Norbert állapotáról.

Budapest, 2015. április 26. Schobert Norbert fitneszedzõ, a Norbi Update International Kft. tulajdonosa edzést tart a Papp László Budapest Sportarénában 2015. április 26-án. Közép-Európa legnagyobb életmód- és mozgásfesztiválján a legnépszerûbb fitneszirányzatokkal és mozgásformákkal ismerkedhettek meg az érdeklõdõk. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Forrás: MTI / Balogh Zoltán

Fotó: Balogh Zoltán

Csütörtökön mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani Schobert Norbit, aki a szokásos, reggeli futása után lett rosszul. Noha este már úgy lehetett tudni, Norbi állapotát stabilizálták, több infó nem volt az állapotáról.

Most azonban párja, Rubint Réka részletesen beszámolt róla, hogy van és mikor térhet haza – írja a Bors.

„Drága Mindenki!

Ígéretet tettem, hogy amint tudok, jelentkezem. Szeretném megosztani Veletek, hogy az egyik legféltettebb kincsem, a Szerelmem, jól van. Tisztelettel és mérhetetlen HÁLÁVAL tartozom a mentőszolgálat , az orvosok, a kórházi dolgozók és nem utolsó sorban a szomszédaink azonnali segítségnyújtásáért és profizmusáért!

Norbi állapota stabil. A legjobb kezekben van.

Gyógyulása érdekében pihenèsre van szüksége, ezért kérem a sajtó munkatársait, hogy tartsák ezt tiszteletben! Ha minden abban az ütemben halad, ahogy eddig, akkor a jövő hét elején elhagyhatja a kórházat!

A Jóisten kegyelme, szeretete és az Őrangyala ismét Vele/Velünk volt.

Köszönjük a rengeteg támogató üzenetet, energiát … nagyon-nagyon sokat jelent és nagyon szeretünk Titeket! Vigyázzatok magatokra, egymásra a szeretteitekre, mert a baj nem jelentkezik be. Jön és minden előzetes beleegyezés nélkül, kegyetlenül lesújt” – olvasható Réka posztjában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!