Bulvár-celeb

2021.08.12. 07:43

Elbúcsúzott kisfiától, majd holtan esett össze a mentős Tamás

Összefogtak az emberek a gyászoló családért.

Forrás: Bors

Borzalmas tragédia rázott meg egy Pest megyei családot és az Országos Mentőszolgálat dolgozóit. A 38 éves P. Tamás mentős elbúcsúzott a kisfiától, majd elment futni. Amikor hazaért, hirtelen rosszul lett és összeesett. Párja, Dóra azonnal próbálta újraéleszteni, közben riasztotta a mentőket. Saját kollégái próbálták meg Tamást visszahozni az életbe, de sajnos másfél óra küzdelem után sem sikerült megmenteni az OMSZ mentésvezetőjét.

„Kivételesen jó embert, bajtársat veszített el az Országos Mentőszolgálat, halála a mentők teljes közössége számára lesújtó veszteség. Nyugodjék békében!„ – búcsúzott akkor az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán.

Tamás feleségét és családját rendkívül megrázta a tragédia. Dóra otthon maradt féléves kisfiukkal, Bencével. A családnak anyagi segítségre volt szüksége, hogy ezt az átmeneti időszakot a tragédia ellenére is át tudják vészelni.

„Eddig Tamás állt a segítségre szorulók rendelkezésére, most rajtunk a sor! Akik ismerték tudják, hogy a hivatásában elkötelezett és tettre kész volt. Kérünk benneteket, hogy segítsetek Dórának és Bencének, hogy talpra tudjanak állni, ne szenvedjenek hiányt semmiben” – kérte akkor a Barát a Bajban Alapítvány közösségi oldalán. „Együttérzéseteket, támogatásotokat a család nevében, ezúton is köszönjük!„

A felhívásra rengetegen jelentkeztek, és utaltak a gyászoló családnak. Az alapítvány a napokban arról számolt be, hogy az óriási összefogásnak köszönhetően Tamás családjának 2 millió 793 ezer forint gyűlt össze, amit már át is utaltak nekik.

„Rendkívül hálásak vagyunk nektek a rengeteg segítségért, a részvét üzenetekért, Dóra és gyermeke nevében pedig hálás szívvel köszönjük a felajánlásokat!” – fogalmaztak a Bors cikke szerint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!