Bulvár-celeb

2021.08.20. 09:20

Először szólalt meg Götz Anna a férje halála óta: befeketítik Tamás emlékét

Alapjaiban fordult fel a világ Götz Anna körül, amikor tavaly novemberben meghalt szeretett férje, a szintén színész és színházigazgató Böröndi Tamás. Az özvegyet azzal vádolják, hogy nem áll szóba a volt kollégákkal és kitiltotta férje gyerekeit a közös házból.

Budapest, 2020. január 8. Götz Anna színésznõ a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A mûsorban a meghívott vendégek a mûvésznõ és férje, Böröndi Tamás színész, színházigazgató pályájának fontosabb állomásait elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA / Zih Zsolt

Fotó: Zih Zsolt

Böröndi Tamás halála után egyik napról a másikra ellenséges hangulat uralkodott el a Vidám Színpad folyosóin. A társulat művészeti vezetője, Straub Dezső őszintén beszélt arról, hogy az egykori jó barátja, Böröndi halála után három hónapig próbálta elérni telefonon Götz Annát, hogy a teátrum jövőjéről egyeztessenek, de az özvegy fel sem vette neki a telefont.

A hírek szerint a felek azóta sem beszéltek, Straub pedig kénytelen volt új munka után nézni, mert nem volt maradása. Az akkori pletykák szerint Götz Anna nem csak Straubbal, de másokkal is hűvösen viselkedett, viselkedik, többek között Böröndi ikerlányaival, Annával és Lillával is.

A legfrissebb információk szerint a gyerekeket ki is tiltotta abból a közös házból, ahol a lányok édesapjával éltek.

A színész rajongással szerette az ikerlányait
Fotó: Bors

Kilenc hónappal a szerelme, Böröndi Tamás halála után most először a Borsnak szólalt meg az özvegy.

Semmilyen sárdobálásban nem veszek részt, ezért nem beszéltem a témában eddig és ezért nem fogok ezek után sem – kezdte a Borsnak Götz Anna színésznő.

Akik eddig megszólaltak, azok egész egyszerűen befeketítik a szerelmem, Tamás emlékét. Teszik mindezt egy lelkileg nagyon megterhelő hagyatéki eljárás közepén, melyben egyedül vagyok. Nagyon egyedül vagyok.

– ismételte, majd így folytatta:

Azzal vádolnak, hogy nem állok szóba senkivel. Ez természetesen nem igaz. Beszélek azokkal, akik szeretnek, akik érdekek nélkül vannak jelen az életemben – mondta a Borsnak, amikor arról kérdezték, igaz-e, hogy sok régi barátnak és kollégának nem veszi fel a telefont.

Nem akar vádaskodásokra reagálni

Böröndi Tamás lányaival való elmérgesedett viszont is szerettük volna tisztázni. Erre azt felelte:

Férjem elvesztésében a legnagyobb vesztesek a szerettei. Ezért nem reagálok semmilyen vádaskodásra. Éppen elég szomorúság van az életünkben így is. Szeretnénk újabb frontokat nyitni

– zárta Götz Anna.

Borítókép: Götz Anna a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén 2020 telén

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!