megéri

2021.08.06. 08:25

A luxusfeleség elárulta, minek köszönheti bombasztikus testét

Idén nyáron pótolja be a tavalyi nyarat Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád. A házaspár eseménydús heteket tudhat maga mögött, hiszen számtalan helyen jártak: a Seychelle-szigeteken pihentek, majd a Balaton környékét járták be, ahol Tünde többször is megmutatta bombasztikus alakját.

Forrás: © Facebook

Huszonéves a teste

Az üzletasszony nemcsak azért örül a nyárnak, mert végre megkötések nélkül élvezheti az életet, de azért is, mert bár egy felnőtt fiú édesanyja, húszéves lányokat meghazudtolóan jó alakja van. Jóllehet, ennek egy része genetika, de Tünde nem tagadja, hogy ebben nagy munkája is van.

„Több mint húsz évvel ezelőtt beállítottam a szervezetemet egy olyan rendszerre, ami működik. Nem eszem cukrot, és naponta maximum egyetlen zsömlét engedélyezek magamnak. A legfontosabb pedig, hogy hat után nem eszem, és rengeteg vizet iszom cukros üdítők helyett!

Nem tagadom, a pandémia alatt két kiló felkúszott rám, mert kicsit ellustultam, és a napi testmozgás kimerült abban, hogy kitakarítottam a házat. Viszont igyekszem tudatosan odafigyelni magamra, nemcsak a külsőm, de az egészségem érdekében is”

– fogalmazott az irigylésre méltó alkatú Tünde a Bors szemléje szerint.

Baleset érte

„A Seychelle-szigeteken remekül éreztük magunkat, de épp egy olyan szállodába foglaltunk szobát, ami csaknem tele volt, és közel másfél év távolságtartás után furcsa érzés volt, hogy olyan közel vagyunk idegen emberekhez. A táj viszont gyönyörű volt, jóllehet, a nyaralás végén sikerült beletrafálnunk, és egy olyan partszakaszon mentünk be a vízbe, ami tele volt kék medúzával. Árpi azt gondolta, édes kis halak, amik nem ártanak, de ebben tévedett. Történt egy kisebb baleset, ugyanis megcsípte őt az egyik, de szerencsésen átvészeltük azt is.”

Itthon az igazi

„Most pedig itthon élvezzük a balatoni nyarat, főleg hogy a tihanyi nyaralónk felújítási munkálatait tavasszal sikerült teljesen befejeznünk. Ez egy régi vályogház, ami a berendezésében teljes mértékben a kettőnk ízlését tükrözi, most pedig okosotthonná vált, tehát gyakorlatilag a világ bármely pontjáról, a telefonunkon keresztül irányíthatjuk a fűtést és egyebeket a nyaralóban. A régi bája azonban megmaradt, mi pedig imádunk kiszakadni a mindennapok mókuskerekéből és ott időzni” – mondta el a Metropolnak Polgár Tünde.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!