Bulvár-celeb

2021.08.18. 09:52

Ezt mondta Erdélyi Tímea Dobó Kata és Szente Vajk kapcsolatáról

Dobó Kata és Szente Vajk között szerelem szövődött, és felmerültek olyan pletykák, hogy a színész volt felesége és Kata között megromlott emiatt a viszony.

Forrás: TV2

Néhány hete robbant a hír, miszerint Dobó Kata és Szente Vajk egy párt alkot, a napokban pedig arról lehetett hallani, hogy a színész egykori felesége és Dobó Kata között megromlott a viszony emiatt. Erdélyi Tímea közleményben cáfolta ezt, és hangsúlyozta, soha nem nyilatkozott erről a kapcsolatról és nem is fog.

Soha, semmilyen formában nem kommentáltam Dobó Kata és Szente Vajk kapcsolatát.

Személyesen egyetlen újságíró sem keresett meg, nem nyilatkoztam, a nevemmel mégis tele van a bulvársajtó. Tisztelettel kérem a sajtó munkatársait, hogy ne hozzanak ilyen méltatlan helyzetbe, a témával kapcsolatban ne hozzák szóba és ne jelentessék meg a nevemet, fotóimat. Minden eddig megjelent tartalomtól elhatárolódom, a jövőben pedig továbbra sem járulok hozzá a nevem közléséhez ebben a témában. Köszönettel: Erdélyi Timea, 2021. augusztus 17-én„ – áll a színésznő közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!