kaland

2021.08.22. 09:31

Fésűs Nelly gyönyörű lánya elköszönt a párjától, ezt vitte magával

Indul el a Totem! A TV2 saját fejlesztésű műsorában két csapat, a Szarvasok és a Farkasok 7–7 versenyzője küzd meg egymással a győzelemért.

Forrás: TV2

Vasárnap este 8 órakor kezdődik a TV2 új, mindent elsöprő kalandrealityje, amiben a farkasok és a szarvasok évszázados harca éled újjá a Bakony erdeiben. A mindenre elszánt kalandoroknak nem csak a nomád körülményekkel és a szélsőséges időjárással kellett megküzdeniük. A harcosok hátrahagyták a családjukat és a modern világ kényelmét, hogy csapatot kovácsoljanak magukból, miközben meg kellett küzdeniük saját démonaikkal is. De vajon mely csapat két játékosa zsebeli be a vadon ura címet és a 10 millió forintos fődíjat?

Fésűs Nelly lánya, a Farkasok csapatában versenyző, mindössze 18 éves Horváth Csenge a szerelmétől köszönt el a forgatás idejére.

A barátom párnáját vittem magammal, hogy amikor honvágyam van, akkor magamhoz szoríthassam.

Sminket viszont egyáltalán nem hoztam, örültem, hogy végre a saját valómban láthat engem a közönség. Viszont bevallom, hogy eleinte nehezemre esett csapatban dolgozni, hiszen én tipikusan az az ember vagyok, aki inkább megcsinálja maga, mert akkor tudja, hogy jó lesz. De szerencsém volt, mert egy nagyon jó csapatba kerültem, ahol összekötött minket a zene, így egy erős kötődés és szeretet alakult ki közöttünk. Sokat zenéltünk együtt, ez összehozta a Farkasokat – árult el egy kulisszatitkot Csenge a Bors cikke szerint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!