Bulvár-celeb

2021.08.29. 17:15

Kasza Tibi felesége megcsináltatta a melleit: előtte-utána fotón mutatta meg a változást

Bikinis fotót posztolt a nyaralásáról Kasza Tibi felesége. A követőinek azonban nem a gyönyörű táj tűnt fel először, hanem Manker dekoltázsa.

Forrás: © Archív

A rajongók nem fogták vissza magukat, azonnal rákérdeztek, hogy mellplasztikája volt-e Andinak. Kasza Tibi akkor még nem válaszolt, ám most egy új posztban számolt be arról, hogy valóban megcsináltatta a melleit.

Előtte-utána fotókat is mutatott és azt is elmondta, hogy miért döntött a műtét mellett.

„Mindig is azt mondtam, hogyha valaki megkérdezte, hogy megcsináltatnám-e a melleim, hogy szülés és szoptatás után, ha nem leszek elégedett velük, akkor igen. Sajnos, a szoptatás végére teljesen eltűntek a melleim és vele együtt az önbizalmam is, ezért hosszas mérlegelés és konzultációk után úgy döntöttem, megcsináltatom. Se nem lett nagyobb, se nem kisebb. Pontosan ugyanakkora, mint volt terhesség előtt és nem bántam meg. Senkit nem fogok se rábeszélni, sem lebeszélni, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie és mérlegelnie. Nagy bejelentést nem tettem róla, mert nem gondolom, hogy ez közügy lenne, de ha már így szárba szökkent a téma, akkor nincs mit titkolni rajta” – írta a képekhez a life.hu cikke szerint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!