őszinte vallomás

2021.08.11. 09:01

Könyvet írt életéről Weisz Fanni: minden titkát elárulja benne a gyönyörű modell

Mozgalmasan telt a siket modell elmúlt négy hónapja, ebből azonban semmit sem láttak a követői.

Ennyire még sosem tárulkozott ki a rajongói előtt, mint a Legyen hited! című saját könyvében Weisz Fanni.

Mint a Borsnak mondja, valódi betekintést enged a magánéletébe, őszintén mesél többek között a csalódásairól, a rossz döntéseiről, a csillogás mögötti rögös útról, de a kedvenc időtöltéseit és az egykori családi viszályát is papírra vetette. Nem hiába lett ez a könyv szlogenje:

„SOKAN ISMERTEK A MÉDIÁBÓL ÉS AZ INSTAGRAMRÓL, DE VALÓBAN ISMERTEK?”

Igazából az Instagram adta az ötletet. Azt gondolom, hogy influenszerként fontos, hogy odafigyeljek a követőimre, válaszoljak nekik, ha kérdésük van, vagy csak szimplán beszélgessek velük. Szóval én is belevetettem magam ebbe a kérdezz-felelek játékba, és meglepetésemre olyan sok kérdés jött, hogy körülbelül két óra alatt sem tudtam megválaszolni a negyedét sem a kérdésáradatnak. Ezután jött az ötlet, hogy akkor könyv formájában válaszolok. Így nemcsak néhány szóban reagálok, hanem bővebben, mélyrehatóbban mondom el a gondolataimat. Ezáltal engem is jobban megismernek azok, akik követnek, kíváncsiak rám és a mindennapjaimra – mondta el a lapnak Fanni.

A legtöbb kérdés a siketségemmel kapcsolatban jött, rengetegen érdeklődtek a készülékemről. Beszélek a gyerekkoromról, hogy én más gyerek voltam, mint a többiek.

Aztán azokról az időkről, amikor már 18 voltam, és hogy mit csinálnék másképp. Külön fejezetet szenteltem az egyik nagy szenvedélyemnek, a divatnak és a modellkedésnek. Kifejtettem, hogyan néz ki egy hetem, és egy egész fejezetben írtam a család fontosságáról, és az édesanyámmal való kibékülésemről – tette hozzá a gyönyörű modell, aki elárulta, hogy a volt házasságával kapcsolatban is mindig kap kérdéseket, ezért ezt a témát is érinti benne.

Igen, szó esik róla, de nem mentem bele részletesen, hiszen nem ez a könyvem fő témája.

Az életemnek ezt a részét teljesen lezártam, nincs is mit beszélni vagy írni róla

– fűzte hozzá érdeklődésünkre a modell.

Fanni édesanyja, Ágnes mint mindenben, ebben a projektben is segítette a lányát. A büszke mama már most megsúgta, hogy ez a könyv még csak a kezdet.

Már most tervben van a folytatás. Egy valóságon alapuló fikciót vet a lányom papírra – mondta sejtelmesen Ágnes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!