már késő

2021.08.06. 07:30

Megdöbbentő vallomást tett Bay Éva: nagyot hibáztam (videó)

Az egykori híradós őszintén vallott arról, hogy mi az, amit ma már másképp csinálna.

Budapest, 2013. április 15. Bay Éva televíziós mûsorvezetõ az M1 televíziós csatorna Ridikül címû nõi beszélgetõs mûsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA / Zih Zsolt

Fotó: Zih Zsolt

Bay Éva a TV2 Mokka stúdiójában mondta el, hogy ő és a férje több mint 38 éve alkotnak egy párt. Mint minden házasságban, az övékében is voltak kisebb-nagyobb hullámvölgyek, azonban Éva úgy véli, türelemmel és kedvességgel minden probléma áthidalható. Eddigi életére visszatekintve csupán egy dolgot bánt meg, amiről a Mokka műsorvezetőinek szívesen beszélt – szúrta ki a Bors.

Későn szült

Az egykori bemondó elárulta, hogy igencsak későn, 33 évesen adott életet első közös gyermeküknek. Ez részben a hivatása, részben pedig a férje miatt történt így, ugyanis neki volt már egy fia az előző házasságából, akit közösen neveltek.

– Általában helyesen cselekszem és nem jellemző, hogy megbánom a döntéseimet. Utólag visszanézve viszont sajnálom, hogy nem született még egy gyerekünk – mondta őszintén Éva, aki mindig is vágyott volna egy kislányra.

– Még most is szülnék, ha lehetne. Ezen már nem lehet változtatni, a következő életemben másképp lesz...

– tette hozzá Éva.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!