megdöbbentő részletek

2021.08.12. 07:18

Megszólalt a szakításról Kollányi Zsuzsi: a többit az égiekre bízom

Már hivatalos, hogy Majkáék lecserélték korábbi énekesnőjüket, Kollányi Zsuzsit, és helyette Veres Mónika, Nika lépett színpadra a legutóbbi nagykoncertjükön.

Forrás: Ripost

Immáron hivatalos, hogy Kollányi Zsuzsi helyett Nika lett az állandó énekesnője a Majka és a Ők nevű formációnak. A trió népszerűségéhez kétség sem fér, az egymás után háromszor megtöltött Budapest Park-koncertjeik tömegeket mozgattak meg. Ezeken a gigabulikon Veres Mónika, Nika állt Curtis és Majka mellett a színpadon, voltak is rajongók, akik csak ekkor döbbentek rá, hogy Kollányi Zsuzsi, a formáció eredeti énekesnője nem tér vissza többé.

A hírt tegnap Majka megerősítette a Borsnak, Kollányi Zsuzsi véleményét azonban nem ismerhette meg a nagyközönség, eddig. A Bors munkatársának sikerült interjút készítenie az énekesnővel, akinek a megszólalása nagyban árnyalja a szakításuk okait.

Bogdán fiam születése után egy hónappal már színpadon voltam, ahogy az ikrek világrajövetele után is. Tudtam, hogy mi hajt, ismerem a bennem rejlő erőt, kétségem sem volt afelől, hogy három gyermek mellett is tudok dolgozni. Ahogy egyébként már dolgozom is – kezdte a Borsnak Kollányi Zsuzsi, majd így folytatta:

A gyerekvállalást össze lehet hangolni a munkával, főleg, ha valakinek ennyi alkotó energiája van, mint amennyit én kaptam örökül.

Beszéltünk Petivel erről, igyekeztem meggyőzni, de ő nem hitt ebben. Értem az ő oldalát is, de úgy gondolom, hogy ennél jobban kellett ismernie, bízhatott volna bennem.

És, ha már gyermekvállalás… ha „baki faktornak” számít a gyermekvállalás – ahogy valamelyik cikkben olvastam –, akkor jobb választás lennék, hiszen én ezt már letudtam – teszi hozzá nevetve Zsuzsi

A szakítás részleteiről egyik fél sem beszél, de nyilvánvaló, hogy nem lehetett egy kellemes beszélgetés az utolsó. Még úgy sem, ha ott, akkor nem hangzott el egyértelműen, hogy Zsuzsinak mennie kell.

Soha nem volt egyértelmű a kommunikáció, nem lett kimondva, hogy nem dolgozunk együtt, de nyilvánvalóan éreztem, tudtam, a jelekből összeraktam, hogy nem ve­lem számolnak – folytatta az énekesnő.

Nincs bennem harag, sőt örülök, hogy az a rengeteg munka, amit én is beletettem a produkcióba, a csúcsra repítette őket. Próbálom a szórakoztató és kedves oldalát megfogni ennek a helyzetnek. A többit az égiekre bízom.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!