Bulvár-celeb

2021.08.17. 18:00

Nagy László őszintén elmondta, miért ért véget a házassága

Hatalmas port kavart március közepén Nagy László és Sónyák Szilvi szerelme, a kézilabdás fenomén felesége szerint ugyanis férje házasemberként kezdett új kapcsolatba.

Köln, 2019. június 1. A veszprémi Nagy László a Telekom Veszprém és a lengyel Vive Kielce mérkõzésén a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elõdöntõjében Kölnben 2019. június 1-jén. A magyar csapat 33-30 arányú gyõzelmével bejutott a döntõbe. MTI/EPA/Sascha Steinbach

Forrás: MTI / EPA / Sascha Steinbach

Fotó: Sascha Steinbach

Márciusban robbant a bomba, hogy a volt veszprémi és barcelonai kézilabdasztár, kétszeres Bajnokok Ligája-győztes, ex-válogatott kézilabdázó Nagy László még házas volt, amikor elkezdte a kapcsolatát a fitnesszmodell Sónyák Szilviával.

A Borsnak a sportoló felesége exkluzív interjút adott. Akkor azt mondta, nem éltek még külön a férjével és a válást sem indították el, amikor Nagy László már közös képet posztolt a fitnesszmodellel. Sőt, a kézilabdázó személyes holmijai akkor még a közös családi otthonukban volt.

Nagy László most a Story magazinnak szólalt meg, mint mondta, először és utoljára. Nem szeretne sárdobálásba kezdeni, csak a tényeket szeretné tisztázni.

„A húszéves házasságom elfáradt, és abból én 2020 decemberében tisztességesen távoztam. Mindent megbeszéltünk és mindketten elfogadtuk a helyzetet a gyerekem anyjával, Erikával.

Szilvivel először januárban találkoztam, amikor már egyedülálló voltam.

- mondta Nagy László, aki hozzátette, nagyon boldog szerelmével, akivel senkit sem szeretnének bántani vagy provokálni.

A fitneszmodell lánya, Mia a párral él, míg a kézilabdázó lánya, Debora az édesanyjával maradt. Mint Nagy László elmondta, reméli, egyszer az ő lánya is otthon fogja érezni magát náluk, és tudja, hogy mindig számíthat rá.

Szilvia és László egy baráti összejövetelen ismerkedett össze. Mint mondták, tudták, ki a másik, de sosem váltottak egy szót sem.

Végül januárban tört meg a jég, és azután ment minden magától.

”Megkért, hogy segítsek berendezni a lakását, ahol új életet kezdett. Én segítettem, és azóta berendezkedtünk a közös életünkre„ – vett át a szót a fitneszmodell, aki azt is elmondta, már a kezdetek óta nyílt lapokkal játszottak, a bizalom pedig egyre erősebb közöttük. Esküvőn és gyerekeken azonban nem gondolkodnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!