ott hagyta őket

2021.08.23. 06:15

„Nagyon kemény volt” – hetekig nem beszélt Tóth Gabival a férje

Krausz Gábor a Totem forgatása miatt napokig nem tudott beszélni a családjával, ami rettenetesen megviselte.

Forrás: Ripost / Markovics Gábor

Krausz Gábor is vállalta a szereplést a TV2 új kalandrealityjében, az augusztus 22-én induló Totemben. A Farkasok csapattagjaként számos fizikai, ügyességi feladatot hajt végre a Bakonyban, titkos üzeneteket, elrejtett kristályokat keresve. A sztárséf most elárulta, mi volt számára a legnehezebb a forgatások alatt.

„Nagyon kemény volt. Napokig vagy hetekig nem beszélni a szeretteiddel, az már önmagában nehéz, főleg, hogy a mi generációnk megszokta, hogy bármikor küldhet egy sms-t, ott van a zsebében a telefon. Nekem annyi előnyöm volt, hogy Gabi jól ismeri a stábot, azzal tehát tisztában voltam, hogy ha bármi baj van velük, akkor arról azonnal tudni fogok – és fordítva, ők is hallani fognak rólam, ha velem történne valami. Ez legalább megnyugtatott valamennyire” – mondta az Origónak Krausz, aki másrészt örült is, hogy egy kicsit elvonulhat a világ elől.

„Nem mondanám, hogy bármi is hiányzott volna a családomon kívül. Abszolút megvoltam a bejövő információk, hírek nélkül,

már évek óta terveztem egyébként, hogy tartok egy telefonmentes hetet, vagy legalább egy hétvégét – nem biztos viszont, hogy magamtól is meg tudtam volna tenni, hisz ez egy olyan függőség, amivel a mi generációnk együtt él. Most rá voltunk kényszerítve, ami nagyon jó volt” – tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!