a kémfilmek hőse

2021.09.29. 10:44

Érzéki klipben lendült akcióba a magyar James Bond

Úgy tűnik nincs megállás Tordai István „szerepváltásában”, aki korábban olyannyira sikeresen játszotta el a 007-es ügynököt, hogy most egy újabb kisfilmben bújik James Bond bőrébe.

A magyar James Bondként emlegetett producer, műsorvezető egy igazán merész lépésre szánta el magát. Bár Tordai István nem először alakítja a kémfilmek hősét, most azonban egy nagyon komoly tétje is van, hogyan játssza el a szerepét.

A kisfilmet ugyanis nem csak hazánkban, hanem több más országban is szeretnék majd bemutatni, ami akár a világsikert is meghozhatja az autóstesztekben profi műsorvezetőnek.

„Ez büszkeség nekünk és úgy vélem Magyarországnak is. A klip fő üzenete, érzékiség, elegancia, luxus és a legfontosabb: vadászat. Nő és férfi. Körforgás. Még ha nem is vesszük észre, de életünk jelentős részében vadászunk és ez az ősember óta nem változott, csak finomodott. Erről szól a

filmünk” – árulta el Tordai István.

A jelenetek nagyrészét a Gödöllői Királyi Kastélyban és a Hungaroringen vette fel a stáb. A szexis női szereplő pedig Konkoly Ágnes.

Formába hozta magát

Tordai a szerep miatt korábban már sok kilótól megszabadult, de az újabb felkérés végett tovább edzett. „Az előző film főszerepe miatt két és fél hónap alatt 15 kilót adtam le, de nem álltam meg. Tovább edzettem és az új film forgatásának napjáig megszabadultam még 5 kilótól. Mínusz húsz kiló. Megterhelte a szervezetem, de bele kellett férnem a rám szabott öltönybe. Már nagyon utálom a fogyókúrát, de nem hízhatok vissza, mert amióta átléptem a negyvenet, azóta folyamatosan érkeznek a modellmunkák, amin bevallom el szoktam csodálkozni, de úgy látszik, engem most talált meg egy ilyen időszak” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!