Bulvár-celeb

2021.11.16. 08:54

Agyérgörcsöt kapott Lang Györgyi

Hétfőn hajnalban kórházba kellett szállítani a Pa-dö-dő 64 éves énekesnőjét. Lang Györgyi ijesztő tüneteket tapasztalt magán, mint kiderült, agyérgörcsöt kapott. Jelenleg is szubintenzív osztályon kezelik.

A Pa-dö-dő énekesnője az otthonában lett rosszul hétfőn hajnalban, majd rohammentő sietett érte. A Bors egy olvasójától jött a hír: az egyik fővárosi kórházban látták a szemmel láthatólag súlyos állapotban lévő művészt.

A gyógyíthatatlan beteg, évek óta kerekesszékbe kényszerült Lang Györgyi legjobb barátnőjét és zenésztársát, Falusi Mariannt kérdezte a Bors, hogy mi történt pontosan.

Az énekesnő elmondta: Györgyi már jobban van, azonban mindkettőjüket megrázták a hétfő hajnali események, az énekesnő ugyanis Mariannt riasztotta először, amikor érezte, hogy baj van.

– Éjjel kettőkor jöttem el tőle, nem tapasztaltunk semmi különöset. Tudom, hogy reggel négy-öt óra körül szokott lefeküdni. Utólag elmondta, hogy akkor még minden rendben volt, reggel viszont már kevésbé tudta mozgatni a kezét, emellett nehezebben beszélt, ezért jobbnak látta, ha felhív – kezdte a Borsnak Falusi Mariann s elárulta, ezután mentőt hívtak, akik egy fővárosi kórházba szállították Györgyit.

– Az orvosok közölték, hogy hajnalban agyérgörcse volt. Megnézték és bevitték a kórházba, gyógyszereket is kapott. Györgyi most már a szubintenzív osztályon fekszik, tehát már jobban van és semmiféle tünete nincsen.

Holnap remélhetőleg kikerül az osztályról, utána pedig hazaengedhetik – mondta a lapnak az énekesnő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!