Szépség

2022.01.25. 17:41

Fantasztikus hír: A Miss World legjobbjai közé jutott Tótpeti Lili

Hamarosan újra becsomagolja bőröndjét Tótpeti Lili, ugyanis néhány napja fantasztikus hírt kapott: bejutott a legszebb 40 lány közé a Miss World világversenyében!

Mint az köztudott, a december 16-i finálét elhalasztották, mivel sok lány és stábtag is koronavírusos lett. A döntő új időpontját március 16-ra hirdették meg, amire viszont már csak a zsűri által legszebbnek ítélt 40 lány utazhat vissza, köztük a Miss World Hungary 2021-es győztesével, Tótpeti Lilivel!

Forrás: Kunos Attila / Nakama&Partners

Bár már néhány nap eltelt, még most sem igazán hiszem el, hogy ilyen lehetőséget kaptam! Amikor haza kellett utazni, hiányérzettel jöttem haza, nagyon bennem volt a versenyszellem és szerettem volna magam megmutatni az utolsó körben. Azóta viszont úgy gondolom, ez egy óriási lehetőség, hogy még inkább felkészülhessek a nagy napra! Március 12-én érkezem majd Puerto Rico-ba, ahol 39 versenytárssal nézek szembe és igyekszem a lehető legjobb eredményt elérni. Rajtam nem fog múlni, büszkén képviselem majd Magyarországot! – árulta el a 20 éves egyetemista, nagykanizsai lány, aki szabadidejében legszívesebben lovagol és kutyáival tölti az idejét.

Forrás: Schumy Csaba [email protected] / Nakama&Partners

Hihetetlen nagy lehetőséget kapott Lili, én látom benne a tehetséget, szorgalmat és küzdőszellemet, hogy a lehető legjobb eredményt elérje! Fontos tudni, hogy egy ilyen szintű versenyen nemcsak a szépség, hanem a felkészültség, a jó ügyekért való kiállás, a sportteljesítmény, a szorgalom és az elhivatottság is rengeteget számít a zsűri pontozásnál. Mivel Lili bekerült a Top40-be, ez is bizonyítja, hogy minden kvalitása meg van ahhoz, hogy a lehető legjobb helyezést elérhesse – nyilatkozta Sarka Kata, versenyigazgató.

A szervezők a finálét nagyon komolyan veszik. Minden óvintézkedést fokozottan betartanak, maximális fegyelmet követelve a lányoktól, akik gyakran 10-12 órát is a felkészüléssel töltenek 1-1 nap. Olyan mentális és fizikai felkészültséget igényel egy ilyen döntő, mint egy komoly sportesemény.

Lili talpraesett, felkészült és gyönyörű, bízunk a sikerében! – mondta Rogán Cecília versenyigazgató. Lili március 12-én utazik újra Puerto Rico-ba, ahol 16-án, nagyszabású showműsor keretében választják meg a Miss World 2021-es győztesét és két udvarhölgyét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában