Gyász

2022.06.07. 12:01

Tragikus hirtelenséggel hunyt el a magyar rádiós

Mindössze 45 éves volt. Nyugodjék békében!

Váratlanul hunyt el a Trend FM-en hallható Soul History műsorvezetője, Rota Francesco: a 45 éves rádiós haláláról a csatorna számolt be. Megrendülten állnak távozása előtt, melyre semmilyen jel nem utalt: pár napja még bent járt náluk.

– Szerdán délután még bent volt a szerkesztőségben, összerakta a következő műsort, amelyben pontosan a tőle megszokott alapossággal húzott elő újabb és újabb sosem hallott sztorikat a soul zenéről, arról a zenei világról, amit imádott. 2015 tavasza óta vitte a budapesti Trend FM-en a péntek délelőtti műsort, amelyet szépen lassan újabb és újabb vidéki rádiók vettek át. Ha bárki odakapcsolt a műsorára, nem valószínű, hogy továbbnyomta volna a gombot. Tényleg olyan bakelitek forogtak, amelyek sehol máshol. Tényleg olyan sztorik, olyan stílusban előadva, hogy lehetetlen volt kiszállni a kocsiból, ha ment a műsora – olvasható búcsúposztjukban a Bors cikke szerint.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában