Rossz hírek

2022.11.10. 15:14

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a magyar színészt

A nyakában tömődött el egy ér, ez okozta a rosszulléteket.

Körtvélyessy Zsolt színművész

Forrás: baon.hu

Fotó: Bús Csaba

Kórházba szállították Körtvélyessy Zsoltot, adta hírül az Origo. A színész nyakában eltömődött egy ér, emiatt többször is megszédült, műtétre volt szüksége.

"Egy ideje már éreztem, hogy nincs minden rendben... Volt egy enyhe, de visszatérő szédülésem, aminek utána akartam járni, mert odafigyelek az egészségemre. Hamar kiderült, hogy ezt nagyon jól tettem, mert 

 

egy vizsgálat során kiderült, hogy a nyakamban eltömődött egy ér. Kilencvenszázalékos volt már az elzáródás, az orvosoktól pedig megtudtam, hogy ha nem kezelik időben a problémát, akár sztrók is felléphetett volna nálam"

 

- mesélte, valamint hozzátette, hogy már túl van a nehezén, megműtötték és intenzív osztályra került, de szerencsére állapota folyamatosan javul, emiatt szerdán már egy megfigyelő kórterembe kerülhetett át.

Néha vannak fájdalmaim, de összességében most már jól vagyok. Ha minden jól megy, hamarosan hazaengednek. Szerencsére jelenleg szakmailag épp nyugodtabb időszakot élek, így a műtét nem befolyásol a színházi feladataimban. Mire meggyógyulok, dolgozhatok tovább Kecskeméten" 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában