Bulvár-celeb

2022.12.02. 05:36

Neki üzent szerelmes dallal a házi őrizetből Fekete Dávid

2023-ban kiderül, mi lesz az egykori megasztáros sorsa. Fekete Dávid most azonban úgy éli az életét, mint korábban, legalábbis a közösségi oldala erről árulkodik. Dolgozik, és amikor lehet, fiaival tölti az időt.

Fotó: Kisalföld

Fekete Dávid éli a régi életét, közösségi oldalán gyakran posztol. Egyik bejegyzésében azt írta, a világon a legcsodálatosabb érzés, amikor a kisfiaival kelhet.

Legutóbbi videójában egy szerelmes dalt énekelt. Azt írta, ez az egyik legjobban átélt feléneklése, amelyet valaha felvett, a lelke egy része a dal. Hogy kinek szól az alkotás, azt csak ő tudja, de úgy tűnik, gyerekei anyjával nem rossz a kapcsolata. A szerzeményben elmondja, szerelméért átutazta az egész univerzumot, közben megtalálta önmagát.

Hogy az énekes meddig lehet a családja közelében és mikor szoríthatja őket magához újból, az jövőre kiderül. A Megasztár egykori felfedezettjét ugyanis akár 15 év börtönre is ítélhetik. A vád szerint különböző magánszemélyek, illetve üzleti partnerei irányába jelentős összegű tartozásokat halmozott fel – írja a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában