Bulvár-celeb

2023.01.04. 06:30

Weisz Fanni tombol, a lopott fotójával ismerkednek egy társkeresőn

Egy rajongója figyelmeztette a szépségkirálynőt, hogy kamuprofilt hoztak létre a fényképével.

Forrás: Bors

Weisz Fanninak nem túl jól kezdődött az év. Az egyik követője hívta fel rá a figyelmét, hogy Tinderes kamuprofilt hoztak létre a képeivel. 

Forrás: Instagram

A siket szépségkirálynő képeivel már többször is visszaéltek, volt, hogy adományt is gyűjtöttek a nevével, ami pedig bűncselekménynek számít.

"Nagyon sokszor visszaéltek a képeimmel, nem értem miért csinálják, hisz előbb-utóbb kiderül az igazság. Bár olyan is volt, hogy adományt gyűjtöttek a nevemben, ami már nem csupán átverés, hanem csalás is. Ezért is kérek mindenkit, hogy ne higgyenek el semmit, amit nem a hivatalos oldalamon találnak velem kapcsolatban" 

– kezdte a Ripost-nak Fanni, de ő sem, ugyanúgy mint több más sztár sem tud ennél többet kezdeni az ilyen típusú visszaélésekkel, hiszen legtöbbször nagyon sokáig ki sem derül a csalás.

"Sajnos az a legtöbb pillanatnyilag, amit tehetek, hogy megkérem a követőimet: jelentsék ezeket az oldalakat. Ezért is örülök, hogy megkerestetek ezzel kapcsolatban, és felhívjátok ti is az emberek figyelmét, hogy az internet bizony rejt veszélyeket" – mondta a modell, aki nagyon hálás a rajongóinak, akik felfedezik ezeket a csalókat.

Hogy mit mondott még Fanni, és hogyan érinti őt ez az egész, elolvasható a Ripost cikkében. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában