Bulvár-celeb

2023.03.29. 05:15

Elkeserítő, ahogy kinéz Berki Krisztián sírja

Lassan egy éve, hogy eltemették, siralmas, amilyen állapotban van a sírja.

Forrás: Facebook

Némiképp elszomorító fotót készített kedden a Bors egyik olvasója a Farkasréti temetőben, aki azért látogatott ki a sírkertbe, hogy rendbe hozza egyik rokona széltől megtépázott nyughelyét. Ekkor pillantotta meg a tavaly május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián sírját, aminek szintén nem tett jót az időjárás.

– Még kedden is nagyon fújt a szél a temetőben, alig tudtam közlekedni. Próbáltam talpon maradi és eljutni az elhunyt rokonom sírjához, ekkor láttam meg Berki Krisztián sírját. Tudom, hogy nagyon megosztó személyiség volt, én mégis érdeklődéssel olvastam a róla szóló híreket, és nagyon sajnálom azokat, akiket maga után hagyott. Szörnyű, hogy még csak 41 éves volt, tele tettvággyal.

 A sírja tele volt virággal és szalagokkal. Sajnos a vihar nem tett neki jót, bár szerencsére hamar helyre lehet hozni, ha valaki veszi rá a fáradtságot 

– mesélte a Bors egyik olvasója, Katica, aki egy képet is mellékelt a sír jelenlegi állapotáról.

Fotó: olvasói fotó / Forrás: Bors

Hamarosan elkészül a síremlék?

Egy ideje csak arról lehetett hallani, hogy Mazsi egyik luxusnyaralásról a másikra utazik, február végén visszatért Magyarországra. Első útja pedig a temetőbe vezetett, ahol egy sírkövessel egyeztetett néhai férje végső nyughelyéről.

– A temetőben is voltam ma a sírkövessel néhai férjem, Berki Krisztián sírja kapcsán – írta akkor Mazsi, hozzátéve, hogy  a részletekről nem szeretne beszélni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában