Bulvár-celeb

2023.03.04. 05:00

"Ez már giccses" - a rajongók szerint Szabó Ádám kissé túltolta a romantikát

Egyre jobban dúl a szerelem az énekes-harmonikás és kedvese, Farkas Jennifer között.

Forrás: Bors

A Sztárban Sztár hetedik szériájának győztese tavaly decemberben, pár nappal karácsony előtt fel is tette a nagy kérdést dögös kedvesének: hozzámegy-e feleségül - írja a Bors.

A lánykérés is roppant romantikus módon történt – pingvinjelmezben (a pingvin lapozással tekinthető meg):

"A pingvinek elbűvölő hagyománya, hogy tökéletes kavicsot adnak az életükre választott társuknak. Amikor egy hím pingvin beleszeret egy nőstény pingvinbe, átkutatja az egész tengerpartot, hogy megtalálja a tökéletes kavicsot, amelyet odaajándékozhat a választottjának. Ha elfogadják a kavicsot, akkor élettársak. Igen"

– így hangzott Ádám ismeretterjesztő szövege az eljegyzéshez.

Az énekes már a villámeljegyzés után is sorra kapta a rosszindulatú kommenteket, bizony, több netező is túl gyorsnak titulálta a lánykérést, és nem jósoltak hosszú időt a románcnak. 

Ádám viszont fittyet hányt a fanyalgókra, inkább Párizsba, a szerelem városába repítette Jennifert, ahol ismét a romantikáé, na és persze a sanzoné és a csigáé volt a főszerep egy menő étteremben.

Forrás: Instagram

A romantika később a természetben folytatódott, Ádám és Jennifer egymásba fonódva örökítették meg a pillanatot. Természetesen itt sem kellett sokat várni a hozzászólókra: többen is nehezményezték, hogy a fiatal szerelmesek a kirakatban élik az életüket.

"És pont ott volt valaki, aki lefotózta. Nekem ez mindig olyan erőltetett. Ha tényleg ennyire nagy a szerelem, akkor tartsátok meg magatoknak. Sokkal hitelesebb, mint amit csináltok. A nő mindenhol pózol, kinyomja a fenekét. Nekem borzasztó mű. És még mielőtt bárki megszólna, nem vagyok féltékeny, ez csak egy vélemény, amit látok a képeken"

– méltatlankodott egy hozzászóló, amire némiképp meglepő módon nem Ádám, hanem Jennifer reagált.

"Persze, hogy pont ott volt valaki, mivel nem ketten mentünk! Csak másokat nem posztolok, mert Mi vállaljunk ezeket a rosszindulatú kommenteket, de a barátainkat ne sértegesse senki!" – vágott vissza a menyasszony.

Nemrég egy étteremben leutánozták a Suzi és Tekergő című rajzfilm spagettis jelenetét.  Ádám fontosnak tartotta, hogy ismét világgá kürtölje a szerelmét, ami némelyek szerint aranyos és pozitív dolog, ám a többség szerint már kissé túlzás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában