Bulvár-celeb

2023.03.09. 09:32

Luxusterepjárót vett kislánya édesanyjának a szakítás után L.L. Junior

Fotó: Life TV

Szerdán tartották Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior válóperének első tárgyalását, amelyen főleg anyagi kérdésekről esett szó.

A zenész felesége azonban egyedül jelent meg az Érdi Járásbíróságon, L.L. Junior ugyanis nem ment el a tárgyalásra.

Kinga a Borsnak azt mondta, nagyon izgul, mi lesz vele, hogy boldogul majd.

A lap csütörtökön azt írta, L.L. Junior nagyon kiakadt ezen, Instagramon reagált.

„Én nem is értem, miért nem a kislányomról beszélünk, akivel csak heti kétszer beszélhetek 10 percre, mintha elítélt lennék. A pénzről pedig egyelőre csak annyit mondok, hogy utazásom napján 11 milliót utaltam el, csak úgy, papír nélkül a hölgynek, és egy csomó pénzt fog alaptalanul még kapni, ami tisztán talált pénz neki, de ő aggódik. Miközben én kint dolgozom, és édesanyám 67 évesen is dolgozik éppen a Hunyadi piacon. Nem kell aggódni, mert a kislányomnak mindig mindene meglesz, de az, hogy havi 250 000 forintos (!) gyerektartás igénye mellett ő eszközként kezeli Lilit, hogy bosszút álljon az új kapcsolatom miatt, az tényleg felháborító! Egyezzünk meg Kinga, és zárjuk le ezt az egész témát!”

– üzente az énekes, aki azt is elmondta, 

hogy tíz hónappal azután, hogy szétmentek, Kinga egy többmilliós luxus terepjárót is kapott tőle, csak azért, hogy közös kislányukat biztonságban vihesse bölcsibe.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!