Bulvár-celeb

2023.03.14. 07:00

Mit mond majd a kisfiának? Sáfrány Emese szégyelli a múltját

Sokan faggatják az egykori felnőttfilmest, hogyan fogja elmagyarázni, mivel kereste a kenyerét.

Forrás: Instagram

Szokatlan vallomást posztolt Sáfrány Emese, azaz egykori művésznevén Aleska Diamond. Az egykori pornószínésznőnél betelt a pohár, és úgy döntött, kiadja magából a múlttal kapcsolatos véleményét és érzéseit, de erről többé nem szeretne beszélni – írja az Origo.

Emese ma már légtornával foglalkozik, saját stúdiót vezet, és maga mögött hagyta régi szakmáját. A kisfiát egy ideje egyedül neveli, ugyanis gyereke apjával már külön utakon folytatják. Közben kapcsolatban volt TNT Intivel is, akiről ugyan nem beszél az utóbbi időben, de valószínűleg már vele sem alkotnak egy párt. 

A légtornász most elárulta: nem szeretné, ha pornós múltját tovább firtatnák, főleg nem a gyerekével összefüggésben.

Először és utoljára szeretnék erről a témáról beszélni... Gyakran megkérdezik tőlem, hogy mit fog szólni a fiam ahhoz, hogy az anyukája mivel is foglalkozott régen... Először is onnan kezdeném; hogy attól, ami már megtörtént, nem tudom teljes mértékben megóvni, de attól, ami történhet, mindenképpen szeretném. Itt nem az a kérdés számomra, hogy ő mit fog hozzá szólni... Sokkal inkább az, hogy miként tudom majd megtanítani neki, hogy hogyan reagáljon arra, ha bántják vele, és ha az emberek rosszindulatával találkozik. Ő pontosan tudni fogja, hiszen elmesélem majd neki, miért jutottam el oda, és azt fogja látni benne, hogy hogyan álltam fel belőle és »mertem új ember lenni«. Amellett, hogy erre tudatosan készülök, szeretnék hinni abban, hogy az EMBEREK megtanulnak saját »hibáikkal« foglalkozni, mások felé szeretettel és nem gonoszsággal fordulni

 – zárta le a témát egyszer s mindenkorra Sáfrány Emese, akinek már nagyon kínos egykori pornókarrierjéről beszélni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában