Mint a mesékben!

2023.05.06. 11:00

Ez ám a magyar lávsztori! Száz évesen is fülig szerelmesek! (videó)

A 100 éves Margit néni és a 104 éves Laci bácsi az ország egyik legidősebb házaspárja. Nem könnyen találtak egymásra, de 26 éve élnek nagy boldogságban és harmóniában, sőt, az örök szerelem és a hosszú élet titkának receptjét is őrzik.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Jacob Lund

Az egy évszázadot megélt Magdi néni és Laci bácsi nem mindennapi lávsztorijáról a Tények.hu számolt be. A tévé stábja Margit néni 100. születésnapján kereste fel az idős szerelmespárt.  

A kedves és életvidám idős házaspárnak egyébként hatalmas rajongótábora van, annak köszönhetően, hogy nem tartják meg maguknak a bölcsességeiket, hanem a fiatalokkal is megosztják a közösségi médiában, ahol Lázár Zsolt esperes oszt meg róluk videókat.  

Egyedülálló, hogy egy házaspár mindkét tagja betöltötte a 100. életévét
Fotó: Jenei Péter / Forrás: beol.hu

Magas életkora ellenére Magdi néni és Laci bácsi rendkívül fittek, nem szednek semmilyen gyógyszert, egészségesen élnek. Annyira igaz ez, hogy a 105. életévébe lépett Laci bácsi még naponta kerékpárra pattan. 

Ez a lábam elkopott, nehezen megyek, de ha biciklire ülök, csodálatos módon tudok biciklizni

 – magyarázta a vendégeknek, és még azt is bemutatta, hogy a guggolás is könnyen megy neki.  

És mi a boldog párkapcsolatuk titka? Laci bácsi szerint egyszerű a magyarázat:  

Mi elfelejtettünk minden múltat! Mi mi összekerültünk és mi szerelmesek voltunk!

Miként szólt bele a sors a találkozásukba, végül miként találtak egymásra, hogy élik a mindennapjaikat? Mindez,  és még az örök élet titka is kiderül a százévesen is szerelmes szarvasi házaspárnál tett látogatásról készült videóból. Érdemes megnézni! 

A házaspárról bővebben a beol.hu oldalán, ide kattintva lehet olvasni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában