Bulvár-celeb

2023.06.10. 06:30

Bódi Sylvi őszintén megvallotta legnagyobb félelmét, döbbenet, mi derült ki róla (videó)

A csinos modell legyőzte önmagát, és mindent túlélt.

MW

Forrás: TV2

Bódi Sylvi szíve és lelke az óceáné, a fotóin nem egyszer láthattuk már, ahogy szörfdeszkájába kapaszkodva lovagolja meg az indonéz hullámokat. Balin szeretett bele a szörfözésbe, amivel motivációt merített ahhoz, hogy legyőzze egyik legnagyobb félelmét: a fulladást - derül ki a Bors cikkéből.

"Azt vettem észre huszonéves koromban, hogy van egy-két félelem a fejemben. Az egyik a tériszony volt, a magasságtól való félelem. Ezt úgy győztem le, hogy elkezdtem bungee jumpingolni, ejtőernyőzni, és így szembenézni ezzel a félelemmel. A másik pedig a fulladástól való félelem volt. Átgondoltam, hogy hol a legnagyobb az esélye, hogy ezt kipróbálhatom" – árulta el a titkát.

 

Olyan volt, hogy elájultam, vizet hánytam, volt, hogy egy órára kimaradt az emlékezetem, sőt ki is mentettek a vízből. Volt minden, viszont mindent túléltem. Rájöttem, hogy sokszor a félelmeink nem valósak és jó félelmek nélkül élni 

- magyarázta Sylvi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában