Ország-világ

2021.01.15. 01:23

Győri horrorbaleset: aki csak tehette oltani próbálta a lángoló autót – hiába, négyen meghaltak

Egy egész család bennégett abban az autóban, amely egy trélerrel ütközött csütörtökön Győrnél. A tréler sofőrjének felesége elmondta mi történt.

Budapest, 2021. január 14. Összeroncsolódott, kiégett személygépkocsi, miután egy autószállító teherautóval ütközött a 813-as számú úton, Gyõr közelében 2021. január 14-én. A személyautóban utazó négy ember életét vesztette. MTI/Krizsán Csaba

Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Fotó: Krizsán Csaba

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 813-as út 1. kilométerénél, Győr térségében eddig tisztázatlan okok miatt ütközött össze egy autókat szállító tréler és egy személyautó.

A balesetben a személyautóban utazó négy ember életét vesztette. A kisalfold.hu azt írja, hogy az ütközés következtében az autó azonnal kigyulladt. Az áldozatok bennégtek a kocsiban. A tüzet a kiérkező a győri hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották.

A Bors információi szerint az autóban egy győri család utazott: egy negyvenes házaspár, valamint a 18 éves lányuk, és a kisbabájuk. A családnak esélye sem volt a túlélésre.

Összeroncsolódott, kiégett személygépkocsi, miután egy autószállító teherautóval (a háttérben) ütközött a 813-as számú úton, Gyõr közelében. A személyautóban utazó négy ember életét vesztette
MTI/Krizsán Csaba

 

 

 

A trélert vezető sofőr felesége a Facebookon szólalt meg a tragédiával kapcsolatban. Egy hozzászólásban azt írta:

„A férjem vezette a kamiont és higgyék el, hogy mindent megtett. Oltották a tüzet, azokkal a kollégákkal és személyautó sofőrökkel együtt, akik megálltak segíteni. Több poroltó készüléket is elhasználtak. Ne bántsák őket! Anélkül is elég nehéz ez lelkileg. Őszinte részvétem a hozzátartozóknak! Borzasztóan sajnálom!”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!