a lányok kedvence

2021.09.24. 06:10

Kitálalt az ismerős: jobbnál jobb nők jártak Kállay-Saunders András lakásában

A hír, hogy szakított Tolvai Reni és Kállay Saunders András ,még csak most röppent fel, de állítólag már jó ideje nem élnek együtt.

Budapest, 2017. január 28. Kállay-Saunders András, a Kállay Saunders Band vokalistája énekel A Dal címû többrészes show-mûsor második válogatójának felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) Kunigunda utcai gyártóbázisának 1-es stúdiójában. A mûsor gyõztese képviseli majd Magyarországot a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon, Ukrajnában, Kijevben. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA / Zih Zsolt

Fotó: Zih Zsolt

Mindig tisztelettel és szeretettel beszélt a médiában egymásról Tolvai Reni és Kállay-Saunders András, valami azonban mégsem volt oké a kapcsolatukban.

 

Tévés körökből azt lehetett hallani, hogy ez nem több barátságnál, sőt azt is rebesgették, hogy hónapok óta nem alkotnak egy párt. Egy közeli ismerősük azt is elárulta a hot! magazinnak, hogy már több hónapja nem élnek egy lakásban.

„András mindig is imádta a nőket és a bulikat. Egymásnak adták nála a kilincset a jobbnál jobb csajok” – mesélte az informátor a Ripost szemléje szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!