Bulvár-celeb

2021.09.18. 14:13

Olyan dolgot élt át a kislányával Mihalik Enikő, amit soha korábban

Mihalik Enikő két hónappal a szülés után Magyarországra hozza a kislányát, Eva Rose-t. A világhírű modell a reptérről posztolt.

Eniko Mihalik attending the 26th amfAR's Cinema Against Aids Gala during the 72nd Cannes Film Festival at Hotel du Cap-Eden-Roc on May 23, 2019 in Antibes | usage worldwide (Photo by Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress / Geisler-Fotopress / dpa Picture-Alliance via AFP)

Forrás: Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress / Geisler-Fotopress / dpa Picture-Alliance via AFP

Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Mihalik Enikő még május közepén utazott vissza Amerikába, de már akkor megígérte, hogy szeptemberben visszatér a szülőföldjére. Ennek egyik oka örökbefogadott macskája, Pulcsi, akit tavasszal itthon kellett hagynia.

Az akkor még várandós modell azért döntött az utazás mellett, mert mindenképpen a tengerentúlon akarta világra hozni elsőszülött gyermekét.

A pici Eva Rose július 16-án született meg, és most, pont két hónappal a születése után már repülőre is ült a szüleivel.

Méghozzá életében először, ami óriási dolog az anyuka és a gyermek esetében is.

A kislány már megkapta a kettős állampolgárságot is. Vagyis két hónaposan már két útlevele van.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Enikő a reptérről posztolt csütörtökön reggel – szúrta ki a Ripost.

Borítókép: Mihalik Enikő 2019-ben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!