Nézőszám növelés

2019.12.16. 15:08

Megújulnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai

Átlagosan 350 ezren nézik rendszeresen ezeket a műsorokat.

Budapest, 2019. március 23. Majer Barbara számhúzó és Zsiros Anna sorsolási asszisztens (b-j) a SzerencseSzombat mûsorban, az Ötöslottó sorsolásán a budapesti Fortuna stúdióban 2019. március 23-án. MTI/Mónus Márton

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

Átlagosan 350 ezren nézik rendszeresen a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorait, és mintegy 650 ezren kapcsolnak át egy-egy részre

mondta Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

A műsorban felidézték, hogy 2020. január 4-től megújuló látványvilággal és tartalommal jelentkeznek a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai a Duna Televízió képernyőjén.

Bánhegyi Zsófia elmondta, fontos volt az átalakulásnál, hogy kövessék a nézők megváltozott igényeit úgy, hogy növelni tudják a nézőszámot. A műsorok megújult látványvilággal, új díszletekkel jelentkeznek majd, zenekarok és sportolók is ellátogatnak a műsorokba.

„Nekünk nincsen kvázi versenytársunk, hiszen nincs még egy sorsolási műsor, mégis versenyzünk a nézőkért szombat este más tehetségkutatókkal vagy szórakoztató műsorokkal”

fogalmazott Bánhegyi Zsófia.

Borítókép: Majer Barbara számhúzó és Zsiros Anna sorsolási asszisztens (b-j) a SzerencseSzombat műsorban, az Ötöslottó sorsolásán a budapesti Fortuna stúdióban 2019. március 23-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!