Időjárás

2017.11.23. 05:56

Csütörtökön délen napsütés, máshol köd várható

Általában 10 és 15, de a borult tájakon 5 és 15 fok között lesz a napi csúcshőmérséklet.

Csütörtök éjszaka mind nagyobb területen válik párássá a levegő, a reggeli órákra az ország keleti felén sokfelé képződik köd. Ezzel szemben a Dunántúlon a változóan felhős ég mellett reggel több helyen napos lesz az égbolt. Számottevő csapadék nem várható. A szél csupán délnyugaton élénkülhet meg, másutt gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul, az Alpokalján és a Duna-Tisza közén süllyedhet fagypontig a hőmérő higanyszála.

Napközben északkeleten borús marad az idő. Ezeken a területeken a hőmérséklet is alacsonyan marad. Másutt ugyanakkor szintén sok felhőre számíthatunk, csak délen, délnyugaton süthet ki kis időre a nap. A szél a Tiszától nyugatra megélénkül, Zala és Somogy megye területén viharos széllökések is előfordulhatnak. A legmagasabb hőmérséklet 5 és 15 fok között alakul, de nagyon alacsony maximumok csak az északkeleti, tartósan ködös területeken lehetnek, másutt jellemzően 10 és 15 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!